Yerleskemiz

Yerleşkemiz

Özel Tümevarım Anaokulu ve İlkokulu olarak fiziki şartlarını eğitimi ve çocukların mutluluğunu temel alarak tasarladığımız Zekeriyaköy yerleşkemizde ferah, eğitime elverişli anaokulu ve ilkokul sınıflarımız, doğanın ortasında yemek yeme keyfinin yaşanabildiği yemekhanemiz, sanat ve bilim atölyelerimiz, geniş oyun oynama alanlarımız, mini futbol sahamız ve kapalı spor salonumuzun yanında eğitim için gerekli tüm birimlerimiz ile hizmet veriyoruz. Eğitimi, yerleşkemizin sınırlarının dışına çıkarmanın da öneminin bilincinde olarak, her çocuğa hayatı yerinde yaşayarak tecrübe etme fırsatı sunabilmek adına eğitsel geziler düzenliyoruz. Sosyal hayatta aktif rol oynayabilen, çevresine ve doğaya saygılı çocukları izlemekten keyif alıyoruz.