Madde Bağımlılığı ve Siber Zorbalık

Okulumuzda 20 Aralık 2019 Cuma günü Saat 14:00’ te Bilişim Uzmanı Sayın İsa Altun tarafından “Madde Bağımlılığı ve Siber Zorbalık” konulu seminer verilecektir.
Tüm velilerimiz seminerimize davetlidir.

İsa Altun

Akçakale doğumlu İsa Altun, 1991 yılından bu yana Polis Memuru olarak Gaziantep, Kahramanmaraş, Antalya ve İstanbul illerinde görev yaptı. Halen İstanbul ilinde aktif olarak çalışıyor.

“Bağımlılık kültürü” üzerine yaptığı araştırmalarla ilgili gençlere ve ailelere yönelik kendi imkanları ile bastırdığı ” BİR KEREDEN ÇOK ŞEY OLUR ” kitabının ardından ” KOD ADI BEYAZ ÖLÜM ” isimli kitabı da yayımlanmak üzere.

İlk yazısı 1990 yılında Kültür Bakanlığının resmi Dergisinde yayımlandı.1994 ile 1997 yılları arasında Gaziantep27 gazetesinde uyuşturucu kültürünün iç yüzünü ele alan yazılarıyla bu alana kamuoyunun dikkatini bu alana çekmeye çalıştı.

Uyuşturucunun vahşi ve ölümcül yüzünü göstermek için Yurdun çeşitli bölgelerinde Okullarda ve eğitim kurumlarında karikatür sergileri açtı. Konferanslar verdi.

Seminerlere ve Panellere katıldı. Uyuşturucu ile mücadele alanında göstermiş olduğu etkin çalışmalardan dolayı 1998 yılında Uluslar arası Genç Girişimciler Organizasyonu ( TOYP ) tarafından ” Çocuklara ve Dünya Barışına Katkı ” dalında ödül aldı.

2000 yılında çocuklara,gençlere ve ailelere yönelik uyuşturucuya karşı bilinçlendirme
çalışmalarından dolayı dönemin Emniyet Genel Müdürü Necati BİLİCAN tarafından ” YILIN POLİSİ ” seçildi.

Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Mezunu. ” Bilişim suçları” ve ” Türk Polis Tarihi” ile ilgili araştırma ve incelemelerinin ardından bu çalışmalarını kitaplaştırmak için uğraşılar veriyor.