Kayıt Takvimi

ÖZEL TÜMEVARIM ANADOLU LİSESİ KAYIT DÖNEMİ TAKVİMİ

Özel Tümevarım Anadolu Lisesi 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı kayıtları aşağıdaki takvime göre yapılacaktır.

6 Ocak – 7 Şubat 1. Erken Kayıt Dönemi Mevcut kayıtlı öğrenciler için:
Peşin ödemede %10 indirim
KMH ile ödeme 3 ay erteleme
24 Şubat – 27 Mart 2. Erken Kayıt Dönemi Tümevarım Bursluluk ve Kabul Sınavı sonucu ile kayıt olacak öğrenciler için:
Peşin ödemede %5 indirim
KMH ile ödemede 1 ay erteleme
6 Nisan – 26 Haziran 1. Kayıt Dönemi Peşin ödemede %10 indirim
6 Temmuz – 4 Eylül 2. Kayıt Dönemi Peşin ödemede %5 indirim

2020 – 2021 Eğitim Öğretim Yılı için uygulanacak indirimler hakkında

• Kardeş indirimlerinde her iki kardeş için %10, her 3 kardeş için %15 olarak uygulanacaktır.
  • Şehit çocuklarına %100 burs uygulanır.
  • Mevcutta çalışan veya emekli olmuş öğretmen, hâkim, savcı, TSK ve emniyet mensuplarının (sivil memurlar için geçerli değildir) çocuklarına %20 indirim uygulanacaktır.
  • Özel Tümevarım Anadolu Lisesi Bursluluk Sınavı ve MEB TEOG / LGS sonuçlarına göre okulumuzdaki kontenjan dâhilinde çeşitli oranlarda burs uygulanacaktır.
  • MEB TEOG / LGS Sınavı sonucuna göre 2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılında ve önceki yıllarda indirim alanlara taahhütname şartlarına göre kazandıkları oranda burs uygulanacaktır.
  • Kardeş indirimi peşin ödeme indirimi dışında hiçbir indirimle birleştirilemez.
  • Yukarıdaki madde harici, birden fazla indirim hak eden öğrenciler için sadece en yüksek orandaki indirim uygulanır.
  • Bir öğrenciye uygulanacak tüm indirimlerin toplamı %50’yi aşamaz.